fitbit charge 5
fitbit charge 5
Tehnologie

Fitbit Charge 5 a fost lansat, vine cu un ecran mai bun și cu o autonomie ridicată

3% reducere
Coupon

Ai 3% reducere pe QuickMobile folosind codul QUICK456 indiferent de valoarea comenzii. În plus, ai transport gratuit la plata cu cardul. 

More Less

Fitbit Charge 5 a fost lansat oficial și vine cu un ecran mai bun și cu o autonomie ridicată. Fitbit Charge 5 vine la pachet cu șase luni de abonament gratuit la Fitbit Premium. Acesta oferă acces la antrenamente, îndrumări și sfaturi.

Tot în această conferință, Fitbit, a anunțat Daily Readiness, mai exact un serviciu ce le va arăta utilizatorilor dacă corpul lor este sau nu pregătit pentru un antrenament nou sau au nevoie de recuperare.

Charge 5 include modul GPS, 20 de tipuri de antrenamente, recunoașterea automată a exercițiilor și o estimare a VO2 max, un senzor EDA pentru măsurarea stresului. Pe lângă toate acestea, brățara va măsura respirația, temperatura pielii și SpO2.

Acesta vine cu un ecran AMOLED cu 20 de fețe de ceas disponibile, este mai subțire cu 10% decât predecesorul său, iar autonomia acestuia va fi de maxim șapte zile.

Fitbit Charge 5 vine cu preț de 899 de lei și poate fi precomandat de pe acest link. Acesta va fi livrat în această toamnă! 😀

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

More in:Tehnologie

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *