hbo max romania
hbo max romania
Internet

HBO Max tot mai aproape de lansarea din România.

3% reducere
Coupon

Ai 3% reducere pe QuickMobile folosind codul QUICK456 indiferent de valoarea comenzii. În plus, ai transport gratuit la plata cu cardul. 

More Less

HBO Max este tot mai aproape de lansarea oficială din România. HBO Max va lua locul minunatului HBO GO, care e o platformă ok, plină de buguri, dar cu conținut probabil mai bun ca și pe Netlfix.

HBO Max se va axa pe aceleași principii ca și Netflix și va fi populat cu conținuturi produse de HBO, dar este și hub de conținuturi WarmerMedia printre care: filme, documentare, animații, seriale, concerte.

Noua aplicație care va înlocui HBO GO va veni cu o aplicație mai user friendly, cu suport 4K, rămâne de văzut dacă prețul platformei se va menține tot la 3.99 euro sau vom avea prețuri mai mari, care e o variantă destul de plauzibilă.

Citește și: Lista telefoanelor Huawei care primesc update la EMUI 12

Potrivit informațiilor din trecut, HBO Max va ajunge în 14 noi țări: Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia. 

Sursa: Mobilissimo.ro

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

More in:Internet

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *